/Residential

Beaumont

Light and openness were key components of this new home and the front garden reflects this philosophy with feature Basketrange stone walls framing the view to the ‘Commons’ and connecting the home to the adjacent open space.

Share

A line of stepping pavers lead visitors past a significant pine tree to a timber entrance deck, with a second deck at the front door enhanced with an in ground water feature which wraps around the house facade.
The rear garden is all about entertaining with a paved upper terrace and pool deck with a fully tiled wet edge pool leading into the garden. The backdrop features a large stone wall and raised planter concealing the pool equipment.
Granite boulders from the front garden are referenced in the large format stone of the rear lawn, which is framed with lush and densely planted boundaries.

Share

Awards

  • 2016 - MLSA Design of Residential Landscape Award
  • Location: Beaumont, SA
  • Project: Landscape Design
  • Completion: 2014